Tekemällä omaa juttuaan ja olemalla oma itsensä tekee meistä jokaisesta uniikin. Tämän ajatuksen haluamme myös tuoda toimintaamme.

“Vuonna 2014 syntyi ajatus kaupan hyödyntämisestä varastona välipalabaarissa, jossa asiakas voisi nauttia smoothien heti ostosreissun ohessa tai napata eväät helposti mukaan. 

Pian tästä syntyi kahden opiskelijan projekti, josta tuli pitkän suunnittelun jälkeen oma yritys K-Citymarket Kupittaalle. Avajaisia juhlittiin heinäkuussa 2015, jonka jälkeen olemme saaneet jatkaa matkaa suunnannäyttäjänä shop-in-shop kulttuurille.

On ilo toteuttaa omaa unelmaa yrittäjänä ja samalla mahdollistaa niin monelle työpaikka. “

Irina Nurmi, yrittäjä

Tavoitteena laadukkaat ja tuoreet välipalat

Alusta asti toimintaperiaatteemme on ollut sama: haluamme tarjota arjen keskelle hyvän olon välipalaa, joka on luonnollista ilman lisäaineita tai lisättyä sokeria. 

Käytämme tuotteissamme aina laadukkaita raaka-aineita, suosien sesonkia ja kotimaisia toimijoita. Esimerkiksi marjat ovat ympäri vuoden kotimaisia.

Lupaamme tarjota aina hyvää, laadukasta ja tuoretta välipalaa. Vaihtoehdoista löytyy sopiva eväs vaikkapa treeneihin, palaveriin tai piknikille – tai ihan vain nautiskeluun.

Meille tärkeintä on kaikessa toiminnassa laatu, maku ja tuoreus.

Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä puhtaista raaka-aineista. Poimimme hedelmät kypsinä kaupan hyllyltä ja käytämme kotimaisten toimijoiden suomalaisia yrttejä sekä marjoja.

Reseptimme ovat tarkkaan hiottuja yhdistelmiä. Sisällämme kasvaa jatkuva palo luoda uutta sekä kehittää toimintaamme jatkuvasti eteenpäin, sillä haluamme tarjota vain parasta.

Opiskeluprojektista on tullut työ ja elämäntapa. Jokaisen tiimimme jäsenen kädenjälki näkyy meidän päivittäisessä toiminnassamme, sillä jokainen tuote on ainutlaatuinen. 

Nautinnollisia hetkiä tuotteidemme parissa! 

Löydät meidät somesta / Smoothit